Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Bestellen boeken voor volgend jaar
Vanaf vandaag, maandag 12 juli 2021, kunnen onze leerlingen bij Iddink hun boekenpakket voor volgend schooljaar bestellen.
Lees meer
Tijden diploma-uitreiking
Trots zijn we dat ook dit jaar weer zoveel leerlingen geslaagd zijn! De data van de diploma-uitreiking waren al bekend, nu de tijden per groep ook.
Lees meer
Informatie laptops
Zoals bekend gaan we komend jaar gefaseerd het gebruik van laptops invoeren. Onder onzeschool/laptops treft u meer informatie aan evenals antwoord op de meest gestelde vragen.
Lees meer
GEFELICITEERD!!
Wij feliciteren alle leerlingen die geslaagd zijn van harte! We zijn ook dit jaar trots op de goede slagingspercentages. Het was hard werken voor iedereen maar het zit erop!
Lees meer
Inschrijving Sportklas volgend jaar
De brieven voor deelname aan de Sportklas volgend jaar zijn verzonden. Aanmelden kan door het formulier onder 'ouders' rechts bovenaan in te vullen.
Lees meer
Inzamelen plastic van start
De inzameling voor het project Re:plastic is van start gegaan. In de Brink staan grote tonnen. We hebben 150 kg nodig, wie helpt?!!
Lees meer
Beroepenavond
In het kader van arbeidsoriëntatie is er voor mavo 3 de website beroepenavond.nl gemaakt. Neem eens een kijkje voor de mogelijkheden bij verschillende bedrijven.
Lees meer
Re:plastic
Op 16 maart jl. hebben onze mavo 3 leerlingen de aftrap gehad van Re:plasticEen project waarbij leerlingen actief aan de slag gaan met het terugdringen van de plastic afvalberg.
Lees meer
Succes!!
Wij wensen iedereen heel veel succes met de eindexamens die vandaag van start gaan!
Lees meer
Online banenmarkt Parmant Scholen
Op 27 mei 2021 organiseert Parmant Scholen, waartoe 't Joris ook behoort, een online banenmarkt.
Lees meer
HEMELVAART
Donderdag 13 en vrijdag 14 mei 2021 zijn wij gesloten. We wensen iedereen een fijn, zonnig Hemelvaart weekend. Alle eindexamenleerlingen, veel succes met de voorbereiding voor de examens!
Lees meer
Project eerlijke kansen – gratis bijles
Het project eerlijke kansen van ASML en Spectrum Brabant is bedoeld als ondersteuning voor alle leerlingen die een achterstand hebben opgelopen ten gevolge van een diversiteit van factoren.
Lees meer
Herkansing examenleerlingen 15-4
Op donderdag 15 april zijn er herkansingstoetsen voor alle examenleerlingen. De toetsen vinden plaats van 8.25 uur tot 12.25 uur.
Lees meer
Cultuurprofielschool: 4 jaar verlengd!
We zijn trots dat we op 23 maart de bevestiging van de Vereniging CultuurProfielScholen hebben gekregen dat ons weer 4 jaar Cultuurprofielschool mogen noemen!
Lees meer
Parmant Scholen
Scholengroep Het Plein heet vanaf nu: Parmant scholenDe nieuwe, overkoepelende, naam voor onze zes samenwerkende scholen waar we leerlingen inspireren uit te groeien tot jongvolwassenen die ertoe ...
Lees meer
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste