Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Dutch Design Week
Donderdag 21-10 hebben we met 2 brugklassen een bezoek gebracht aan de Dutch design week expositie in de oude campina melkfabriek.
Lees meer
Aanpassingen pauzes
Afgelopen jaar hebben we gekozen om de pauzes voor verschillende leerjaren te scheiden. Na de herfstvakantie gaan we weer terug naar het oude schems.
Lees meer
Gastles door Halt
Een indrukwekkende gastles vanochtend door @Halt_nl Tijdens de gastles werd de korte film Zicht vertoond.De gastlessen worden de komende periode in meerdere klassen ingezet.
Lees meer
Aftrap wetenschapsorientatie (WON)
Voor het tweede jaar bieden wij het vak wetenschapsorientatie aan. Met een voorstelling van Madscience zijn we het schooljaar afgetrapt.
Lees meer
Coming out day
Ook wij vinden dat iedereen mag zijn wie je wil zijn. Iedereen doet ertoe.
Lees meer
Corona maatregels
Ook dit jaar hebben we nog te kampen met een aantal regels. Maar...we mogen weer met zijn allen naar school en dat is fijn!
Lees meer
Programma brugklas woensdag 8 september
Dinsdag 7 september hebben we iedereen weer op school gezien. Wat ontzettend fijn dat dit weer kan!
Lees meer
Trots op onze sporters
We zijn trots op onze oud-leerlingen die samen gezorgd hebben voor ruim 16% van de Olympische medailles!
Lees meer
De scholen gaan weer beginnen!
Dinsdag 7 september 2021 start het nieuwe schooljaar voor alle leerlingen.
Lees meer
Bestellen boeken voor volgend jaar
Vanaf vandaag, maandag 12 juli 2021, kunnen onze leerlingen bij Iddink hun boekenpakket voor volgend schooljaar bestellen.
Lees meer
Tijden diploma-uitreiking
Trots zijn we dat ook dit jaar weer zoveel leerlingen geslaagd zijn! De data van de diploma-uitreiking waren al bekend, nu de tijden per groep ook.
Lees meer
Informatie laptops
Zoals bekend gaan we komend jaar gefaseerd het gebruik van laptops invoeren. Onder onzeschool/laptops treft u meer informatie aan evenals antwoord op de meest gestelde vragen.
Lees meer
GEFELICITEERD!!
Wij feliciteren alle leerlingen die geslaagd zijn van harte! We zijn ook dit jaar trots op de goede slagingspercentages. Het was hard werken voor iedereen maar het zit erop!
Lees meer
Inschrijving Sportklas volgend jaar
De brieven voor deelname aan de Sportklas volgend jaar zijn verzonden. Aanmelden kan door het formulier onder 'ouders' rechts bovenaan in te vullen.
Lees meer
Inzamelen plastic van start
De inzameling voor het project Re:plastic is van start gegaan. In de Brink staan grote tonnen. We hebben 150 kg nodig, wie helpt?!!
Lees meer
Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste