Menu


LEERJAAR 2

Welkom allemaal in het 2e jaar van de sportklas

Of je vond de sportklas in het 1e jaar zo ontzettend leuk, dat je door bent gegaan met de sportklas. Of je hebt gezien wat de sportklasleerlingen afgelopen schooljaar allemaal voor leuke activiteiten hebben gedaan en daar wil je dit schooljaar niks van missen. Hoe dan ook, leuk dat je (weer) voor de sportklas hebt gekozen!

In het 2e jaar van de sportklas ga je, net als in klas 1, (weer) kennismaken met nieuwe uitdagende sporten. Denk hierbij aan BMX, boksen, breakdance, cricket, golfen, snowboarden en wakeboarden. Ook staat er een stukje maatschappelijke verbreding op het programma. Zo hebben de 2e jaars sportklasleerlingen afgelopen jaar een sportief bezoek gebracht aan Blixembosch en de Mytyl school. Daar hebben ze kennisgemaakt met kinderen en volwassenen met een beperking en hebben ze daarnaast zelf mogen ervaren hoe het is om te sporten met een beperking (o.a. rolstoelbasketbal). 

 Als 2e jaars sportklasleerling heb je daarnaast de mogelijkheid om ballenjongen of ballenmeisje bij de belofte van PSV of bij de dames van PSV te worden. Een leuk extraatje…en helemaal leuk als je een voetballiefhebber bent. 

Lees  hier de informatie over de actuele sportklasactiviteiten. TERUG


Sint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl