Welkom bij onze JorisWiki

Welkom op de Joriswiki van 't Joris!

In deze Joriswiki treft u alle praktische informatie aan die u voorheen in de schoolgids kon vinden. Met de goede zoekfunctie willen we u graag op een makkelijke manier van dienst zijn.

6.03 Wijze van betalen

Digitale factuur vrijwillige ouderbijdrage
Jaarlijks ontvangen ouders/verzorgers in het najaar van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs één of meerdere digitale facturen voor de vrijwillige ouderbijdrage, de grotere activiteiten zoals buitenlandse reizen en speciale projecten. De specifieke kosten voor leerlingen die deelnemen aan de Topsport Talentschool of een speciaal project staan ook op deze factuur vermeld. 

De digitale facturering loopt via Accept Email. Accept Email is een rekening in uw mailbox in plaats van in uw brievenbus. De rekening kan makkelijk, direct en snel betaald worden via iDEAL.

De factuur, die door onze school is opgesteld met een betalingstermijn van 28 dagen, wordt als bijlage opgenomen in de mail die u ontvangt. Deze mail wordt naar u gezonden vanuit vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (finfact@postnl.omo.nl) met de factuur als bijlage. In deze mail is een duidelijke beschrijving van de betalingsprocedure opgenomen. Voor meer informatie over Accept Email kunt u terecht op de website van Accept.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande informatie of de rekening(en) graag in termijnen wilt betalen, kunt u contact opnemen met de financiële administratie van Parmant Scholen: debiteuren@parmantscholen.nl

Betalen in school
Op onze school wordt geen contant geld aangenomen en kan er alleen betaald worden met een pinpas via de Rabobank Smartpin. Voor het pinnen van bijvoorbeeld een gymshirt of een sleutel kunnen zij terecht bij de leerlingenbalie van de school. 

populaire artikelen