Welkom bij onze JorisWiki

Welkom op de Joriswiki van 't Joris!

In deze Joriswiki treft u alle praktische informatie aan die u voorheen in de schoolgids kon vinden. Met de goede zoekfunctie willen we u graag op een makkelijke manier van dienst zijn.

4.06 Schoolfotograaf

De firma VandenBerg ID bv maakt de schoolfoto’s. Deze firma verzorgt de leerlingenkaarten en het digitale fotobestand voor de leerlingenadministratie. Daarnaast krijgen ouder(s), geheel vrijblijvend, een pakket met foto’s toegestuurd. Ouders beslissen of zij een of meerdere fotovellen willen kopen. De betaling wordt rechtstreeks aan de fotograaf gedaan door een bijgesloten acceptgiro of via internetbankieren. Als er geen prijs gesteld wordt op de foto’s, kunnen deze kosteloos worden teruggestuurd.

De school is bij deze transactie niet betrokken. Wel verstrekt de school VandenBerg ID bv eenmalig en uitsluitend voor deze actie de email- en adresgegevens van onze leerlingen. Mochten ouders bezwaar hebben tegen de overhandiging van deze gegevens, dan kunnen zij dat tijdig doorgeven aan de teamleider. De schoolfoto’s worden eind augustus gemaakt.
populaire artikelen