aANMELDEN 

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Sint-Joriscollege!

De aanmelding voor de brugklas zal dit jaar digitaal verlopen en zal worden gecoördineerd door het samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland. Zit je op een basisschool in de regio Eindhoven Kempenland, dan krijgen je ouders meer informatie over het aanmeldproces van de basisschool.

Klik hier voor alle informatie betreft het aanmeldproces.

In de week van 25 t/m 31 maart 2024 geef je op een voorkeurslijst aan voor welke school je je wilt aanmelden. Je moet drie scholen aangeven waarbij je zelf aangeeft welke school jouw eerste, tweede en derde voorkeur heeft. 

Buiten de regio Eindhoven Kempenland:

Zit je op een school buiten de regio Eindhoven Kempenland of kom je van het Stedelijk College EOA (eerste opvang anderstaligen) en je gaat naar de brugklas, dan kan je je in de week van 25 t/m 31 maart 2024  hier aanmelden.

Als je advies past bij onze school, kom je bij ons in één van de volgende brugklassen :

Wij vinden het fijn om kennis te maken met jou en je ouders als onze school jouw eerste voorkeur heeft. Hiervoor kun je een aanmeldgesprek plannen in de week van de aanmeldingen (25 t/m 29 maart).

Vanaf 18 maart 2024 kun je via deze link (wordt dan beschikbaar) een gesprek inplannen met één van onze collega’s. Wij vinden het leuk je te ontmoeten en wellicht heb je nog vragen die je ons wilt stellen.
De school is open voor aanmeld- en kennismakingsgesprekken op de volgende data, tijden volgen nog:

Maandag 25 maart 2024 / uur
Dinsdag 26 maart 2024 / uur
Woensdag 27 maart 2024 /  uur
Donderdag 28 maart 2024 /  uur
Vrijdag 29 maart 2024/ uur

Na de aanmeldweek kijkt het Samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland of je wordt toegewezen aan de school van je eerste voorkeur. Alle scholen hebben aangegeven hoeveel plekken ze beschikbaar hebben voor de brugklas. Zijn er minder aanmeldingen dan beschikbare plekken dan word je toegewezen aan de school van eerste voorkeur. Mochten er meer aanmeldingen komen dan beschikbare plekken, dan zal het Samenwerkingsverband gaan loten en word je mogelijk toegewezen aan de school van tweede of derde keuze. Je hoort dit op donderdag 4 april.

Vervolgens zal de toelatingscommissie jouw aanmeldgegevens gaan bekijken en versturen wij 7 mei de toelatingsbrieven. Op woensdag 19 juni zal de kennismakingsmiddag plaatsvinden waarin je kennis maakt met je nieuwe klasgenoten en mentor.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons telefonisch of per mail contact opnemen.
- 040-2116090
sjc-aanmelden@parmantscholen.nl.