aANMELDEN 

Wat leuk dat je definitieve keuze op 't Joris is gevallen! 

De aanmelding voor de brugklas zal dit jaar digitaal verlopen en zal worden gecoördineerd door het samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland. Zit je op een basisschool in de regio Eindhoven Kempenland, dan krijgen je ouders meer informatie over het aanmeldproces van de basisschool.

Aanmeldproces:
Klik HIER voor alle informatie betreffende het aanmeldproces.

In de week van 25 t/m 31 maart 2024 geef je op een voorkeurslijst aan voor welke school je je wilt aanmelden. Je moet drie scholen aangeven waarbij je zelf aangeeft welke school jouw eerste, tweede en derde voorkeur heeft. 

De Kunstklas en de Sportklas vallen onder de voorrangsregel. 
De Topsportklas (EVOT) valt onder de selectieregel.

Advies:
Om op onze school aangenomen te worden heb je het volgende advies nodig, je komt dan in één van de volgende brugklassen:

Buiten de regio Eindhoven Kempenland:

Zit je op een school buiten de regio Eindhoven Kempenland of kom je van het Stedelijk College EOA (eerste opvang anderstaligen) en je gaat naar de brugklas, dan kan je je in de week van 25 t/m 31 maart 2024  hier aanmelden. 
Leerlingen van EOA die willen instromen in klas 2 of hoger kunnen zich ook aanmelden in de week van 25-31 maart 2024. Gebruik bovenstaande link om het aanmeldformulier in te vullen.

Toelatingscommissie:
Na de aanmeldweek kijkt het Samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland of je wordt toegewezen aan de school van je eerste voorkeur. Alle scholen hebben aangegeven hoeveel plekken ze beschikbaar hebben voor de brugklas. Zijn er minder aanmeldingen dan beschikbare plekken dan word je toegewezen aan de school van eerste voorkeur. Mochten er meer aanmeldingen komen dan beschikbare plekken, dan zal het Samenwerkingsverband gaan loten en word je mogelijk toegewezen aan de school van tweede of derde keuze. Je hoort dit op donderdag 4 april.

Ben je na de loting toegewezen aan onze school (en was het Sint-Joriscollege dus niet je eerste keuze) dan nemen wij binnenkort contact met je op om alsnog het kennismakingsgesprek te voeren.

Het Sint-Joriscollege heeft voor het schooljaar 2024-2025 plek voor 270 brugklassers.

Als alle gegevens binnen zijn zal de toelatingscommissie jouw aanmeldgegevens gaan bekijken en versturen wij 7 mei de toelatingsbrieven.
Op woensdag 19 juni zal de kennismakingsmiddag plaatsvinden. Je kunt dan kennis maken met je nieuwe klasgenoten en coach.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons telefonisch of per mail contact opnemen.
- 040-2116090
sjc-aanmelden@parmantscholen.nl.