ouderraad

 

De ouderraad (OR) heeft als doel het bevorderen van de samenwerking tussen ouders en school ten behoeve van de leerlingen. Dit doen we onder meer door het geven van voorlichting aan ouders door het verzorgen van thema-avonden. Ook ondersteunen we de school bij het organiseren van allerlei activiteiten zoals de introductieweek , JOP en het eindexamengala. Bovendien heeft één lid van de Ouderraad zitting in de Deelraad, waardoor we een kort lijntje hebben met de schoolleiding.

 

motivatie

Als actief ouder kom je meer in contact met de school, je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen en je begrijpt ook beter hoe het er op school aan toegaat. Daarnaast is het gewoon heel erg leuk om in een prettige sfeer met elkaar de schouders eronder te zetten!
 

samenstelling

De Ouderraad bestaat op dit moment uit de volgende ouders:

- Isabelle de Wit - van Moll (voorzitter)
- Teun Praasterink (penningmeester)
- Karin van Nisselrooij (secretaris)
- Jenneke ten Brink
- Ingrid van Dinteren
- Eva Jacobs
- Sau Yee Jansen – Wong
- Karin van Nisselrooij
- Ilona Schungel
- Nanja Verbakel
- Nathalie van Westerop
- Esther Wijnen

Vergaderingen

Iedere eerste dinsdag van de maand (uitgezonderd schoolvakanties) houdt de Ouderraad, die nog plek heeft voor betrokken ouders, vanaf 19.30 uur een vergadering op het Joris. In iedere vergadering worden de afgelopen, de lopende en de komende activiteiten besproken.

Kom gerust een keertje kijken of het iets voor jou is. Kondig je komst graag aan via de mail, zodat we weten dat je komt. Wil je liever eerst wat informatie? Ook in dat geval kun je een mailtje naar ouderraad-sjc@parmantscholen.nl sturen.