Welkom bij onze JorisWiki

Welkom op de Joriswiki van 't Joris!

In deze Joriswiki treft u alle praktische informatie aan die u voorheen in de schoolgids kon vinden. Met de goede zoekfunctie willen we u graag op een makkelijke manier van dienst zijn.

5.02 Ouderraad

De Ouderraad: “actief en betrokken”
De Ouderraad vormt een belangrijke schakel in de communicatie tussen school en ouder(s). Zij volgt de ontwikkelingen op school, houdt contact met de leiding en helpt bij het organiseren van activiteiten zoals schoolfeesten, de beroepenvoorlichtingsavond en de introductieweek. Ook organiseert zij, samen met school, een of tweemaal per jaar een thema-avond.

Vergaderingen
Eens per maand (uitgezonderd in de vakanties) vergadert de Ouderraad op school. Wilt u er een keer bij zijn? Een mail aan de Ouderraad is voldoende. Bij die vergaderingen is ook altijd iemand van de schoolleiding aanwezig.

Ouderraadlid of hulpouder
Doordat er af en toe ouders uit de Ouderraad vertrekken, bijvoorbeeld omdat hun kinderen van school zijn gegaan, komen er geregeld plaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u ook hulpouder worden en meehelpen met het organiseren van activiteiten. De hulp van ouders wordt zeer gewaardeerd.

❱ Op de schoolwebsite www.sintjoriscollege.nl vindt u onder ‘algemeen’ meer informatie over de Ouderraad. U kunt ook een mail sturen naar ouderraad-sjc@parmantscholen.nl.
populaire artikelen